Framtidens badrum

Flera experter tror att våra badrum kommer att bli mer eller mindre oigenkännliga. Framtidens badrum kommer att vara fyllt av teknik och experter talar om en sanitetsrevolution!

Det har gjorts en undersökning bland svenskar om hur de tror framtidens badrum kommer att se ut och experter har kommenterat detta. De tror att om 10 år kommer toaletterna vara fyllda med teknik som kommer att visa hälsostatus, speglar med de senaste uppdateringarna på sociala medier och wc som sköter tvättning och torkning. Vissa av de här funktionerna finns faktiskt redan idag och andra är under utveckling. Det finns faktiskt toaletter som spolar rent och torkar efter ett toalettbesök. Det finns även redan speglar som visar dina senaste inlägg på sociala medier, dock i vissa länder enbart…

Badrumstekniken utvecklas väldigt snabbt och experter förutspår allt mer individanpassade och automatiserade badrum. Det kommer att vara allt från toalettlock som öppnas och stängts automatiskt. Tvättkorgar som signalerar när det är dags för tvätt och toapappershållare som beställer nytt papper när det gamla håller på att ta slut. Man tror att kraven på att spara energi och vatten kommer att fortsätta att vara höga och återvinning och miljökrav kommer att vara av stor betydelse.

Ja, tekniken utvecklas i snabb takt och det gäller på alla områden, spännande!

Snabbanslutning