Välkommen till vår hemsida
Tjänster Tillvägagångsätt Bildgalleri Kontakta oss

Vad säger experterna om badrums trenderna 2018

Sedan många år tillbaka inreder allt fler sina badrum med en personlig och genomtänkt inredning

Borta är tiden då badrummen oftast var små, opersonliga och sterila. Dagens moderna badrum inreds numera med hög trivselfaktor och allt fler vill ha dyr inredning. Idag tillbringar var femte svensk en timme om dagen i badrummet.
Trenden med dubbla handfat fortsätter, då experterna säger att allt fler väljer det. Särskilt bland de som har stor familj.
De svenska badrummen kommer fortsättningsvis att inredas med basfärgerna vitt och grått men gärna i kombination med starka färger. Kontrasten kommer att synas i möbler och annan inredning.
Då kakel numera finns i olika former kommer de sexkantiga och droppformade kakelplattorna fortfarande att synas i våra badrum.
Belysningen fortsätter att vara en viktig del i inredningen och utbudet av LED belysning kommer att vara ännu större då allt fler förstår vikten av rätt belysning.
Just genom rätt belysning lyfts inredningsdetaljerna fram, men också att vi vill ha ett behagligt ljus i vårt badrum.
Trenden med beröringsfria blandare fortsätter i hög grad men de i rose guld är något vi kommer att lämna bakom oss 2018. Färgerna kommer fortsättningsvis att vara i olika metallfärger men också i svart.
Ett tips inför de kommande helgerna är att ta in julkänslan även i badrummet. Kanske i form av röda handdukar eller julväxter.
Hopas ni har fått lite inspiration vi önskar Er en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!Tillbaka

Recensioner och kommentarer

Gör en kommentar

Logga in på vårt nyhetsbrev. Lär dig först om nya ämnen

Registrera