Välkommen till vår hemsida
Tjänster Tillvägagångsätt Bildgalleri Kontakta oss

Trender och kök 2018

Vad säger experterna om hur köket kommer att se ut 2018?

De ljusa avskalade nyanserna kommer att prägla kökets luckor, men man kommer att sätta en mer personlig prägel på val av kakel och dess färg. Det ljusa kommer att dominera i både Sverige och utomlands.

Vill man vara riktigt trendig kan man ha två olika nyanser på övre och undre skåpluckor. De mörka köken många valde förutspås inte vara ett val nästa år.

Det som följer med nästa år är mässing och stål i handtag och kranar, dock är mässing och särskilt rose guld på väg att fasa ut...

Vill man skippa handtagen kommer det att finnas ett ännu större utbud av handtagsfria kök och vitvaror. Dessa öppnas manuellt eller med en elektrisk öppningsfunktion.

Öppna hyllor på överskåpen är också något vi kommer att se mycket av, då vara serviser och glas kommer att vara synliga. Det som också följer med är att varje vrå utnyttjas optimalt med funktionella förvaringsutrymmen.

Ett tips om man tröttnat på sitt kök är att enbart byta köksluckor på överskåpen eller ta bort några luckor för att följa trenden där öppna ytor skapas. Ett annat ännu billigare alternativ är att byta kranar och handtag, vilket genast kan få köket att se trendigare ut!Tillbaka

Recensioner och kommentarer

Gör en kommentar

Logga in på vårt nyhetsbrev. Lär dig först om nya ämnen

Registrera