Välkommen till vår hemsida
Tjänster Tillvägagångsätt Bildgalleri Kontakta oss

Tips för att renovera badrum

Fixa ett modernt badkar, Placera ut affischer, Placera ut speglar...

Badrummet är en av de platser vi använder mest i vårt hem. Det innebär också att behovet av renovering är nödvändig efter ett tag. Det är en kostsam utgift, det finns dock så knep som kan fräscha upp ditt badrum utan att det kostar allt för mycket. Det finns dock lite knep och trick som kan liva upp ditt renovera badrum!

Byt ut ditt ditt gamla badkar

Moderna badkar är i jämförelse med de klassiska mindre och nättare. De är djupare i formen och kan kombineras med en dusch. Har du utrymme och plats kan du placera det i badrummets mitt, vilket kan ge intrycket av en spa-känsla.

Textiler i färg

Om ditt badrum är av enkel design kan du liva upp det genom att använda dig av färgglada textiler. För en billig peng kan du förnya ditt badrum.

Ljussättning

Badrum har oftast ett svagt ljus. Du kan välja att placera ut flera lampor för att få det ljusare och att skapa illusionen av ett större badrum.

Speglar

Att placera rätt speglar kan på samma sätt som ljussättning skapa en ny dimension på badrummets form och utseende.

Tillsätt elektronik

Andra sätt att förändra är att med hjälp av lite rolig belysning ge en annorlunda känsla. Lite färgglada LED-lampor är ett sätt att få in lite färg i badrummet.

Byt ut kranar

Det finns ett stort utbud av kranar i olika storlekar och design. Att ersätta gamla kranar med lite modernare varianter kan verkligen förändra helhetsintrycket. När du ersätter dina gamla kranar med nya, moderniserar du inte bara utan förhindrar också risken att få stopp i ditt avlopp.Tillbaka

Recensioner och kommentarer

Gör en kommentar

Logga in på vårt nyhetsbrev. Lär dig först om nya ämnen

Registrera