Välkommen till vår hemsida
Tjänster Tillvägagångsätt Bildgalleri Kontakta oss

Sanitära

Duschkabiner

På vår marknad finns det varierande duschkabiner, allt från rektangelformade till vinklade, stängda eller halvöppna, allt för att tillfredsställa din personliga preferens. Du kan välja andra modeller för andra priser. Det finns avskärmade duschkabiner med akrylglas, men de är även det dyraste alternativet i förhållande till dem av polerat glas. Standardstorleken ligger på 80x80 eller 90x90 cm.

Bäcken

Det finns modeller med utsjunkande stöd inbyggt, en riktig superstruktur. När formen är vald kan du välja olika en vinklig, rektangulär, cirkelformad eller varför inte en triangulär?

Badkar

När du väljer ett badkar kan du välja mellan porslin, akryl eller plåt. Lackerade badkar håller ofta en lägre kvalité och är allt mer sällan använda. Keramik är mer resistent och på så vis bättre, men är å andra sidan rätt komplicerad att installera då det är tungt och öppningen av badet måste stämma överens med dräneringsröret. Badkar som är bäst och mest använt i världen är gjorda av akryl. Det finns även badkar med en lite mer lyxig spa-effekt, såsom jacuzzin.

Toalett och bidé

För toalettstolar är det viktigt att du tar hand om dräneringen. Dräneringsrören kan placeras i väggen, eller i golvet. Bidén funkar på samma sätt, dvs att dräneringsrören kan placeras i golvet eller på väggen.Tillbaka

Recensioner och kommentarer

Gör en kommentar

Logga in på vårt nyhetsbrev. Lär dig först om nya ämnen

Registrera