Välkommen till vår hemsida
Tjänster Tillvägagångsätt Bildgalleri Kontakta oss

Lite roliga och spännande prylar till ditt badrum

Kolla in vår lista med de rätta prylarna som gör ditt badrum spännande, annorlunda och lyxigt

Alla med högteknologiska funktioner som är rätt i tiden.

Aromterapi medan du duschar

Som de flesta vet ger aromterapi en lugnande och avslappnande effekt. Varför inte i form av en LED i duschen. Den hämtar sin energi från flödet i vattnet. Uppskattas av de minsta i familjen på grund av sina glada färger.

Högtalare i duschen

Varför inte njuta av musik medan du duschar? Självklart i form av små vattentäta högtalare som ändå är kraftfulla. En rolig pryl som verkligen uppskattas av hela familjen.

Duscha i avskildhet

Du vill ha din duschstund för dig själv men ändå låta ljuset flöda in. Då kanske det här är en bra lösning nämligen i form av en vidhäftande så kallad film. Den är lätt att skära och passar så väl på fönster som duschdörrar. Man kan då välja att ha glaset transparent eller ogenomskinligt. Kan användas som en app eller som fjärrkontroll.

Kanske byta ut din toalettstol till en så kallad ultra modern?

De nya högteknologiska wc stolarna skiljer sig verkligen från den gamla "klassikern". Vad sägs om en automatisk stängningslucka? Den fräcka wc stolen har dessutom automatisk spolning, uppvärmd sits med lysande vatten för självrengöring. Vad sägs om inbyggt nattljus och till och med en fjärrkontroll? Väljer du inte den med automatisk spolning finns den med en sensor, Touch Free toalett flush. Det räcker med en hand för att aktivera sensorn.

En cool spegel med inbyggd tv!

Den här badrumsspegeln har en tv apparat inuti sig. Det finns också plats att förvara dina små hygienartiklar så som rakhyvlar, tandborstar och liknande i spegeln. Eller varför inte placera en tv apparat i duschen som du kan titta på medan du tvättar av dig?

Digital duschblandare

Här kan du genom en fjärrkontroll ställa in och spara duschinställningar, allt från perfekt temperatur till idealisk temperatur!Tillbaka

Recensioner och kommentarer

Gör en kommentar

Logga in på vårt nyhetsbrev. Lär dig först om nya ämnen

Registrera