Välkommen till vår hemsida
Tjänster Tillvägagångsätt Bildgalleri Kontakta oss

Lite coola ideer för badrumsdesign

Då badrummet är en plats vi dagligen använder är dess funktionalitet väldigt viktig. Badrummets utformning och stil varierar, givetvis allt efter personlig smak.

Vissa föredrar ett enkelt och anspråkslöst badrum, medan andra vill ha en mer sofistikerad look och stil.

Det är viktigt att använda sig av kreativa lösningar när det gäller designen. Desto mer viktigt är att anpassa den till badrummets storlek och form. När det handlar om små badrumsytor gäller det att utnyttja badrummets storlek efter bästa förmåga för att utrymmet är begränsat. Vid större badrumsytor är möjligheterna inte lika begränsade och vi kan då låta vår fantasi flöda fritt...

Självklart är valet av färg och interiör viktig för att skapa den ultimata lösningen och den önskvärda looken. Vid små ytor rekommenderas att använda ljusa tonarter, speglar och rätt ljussättning. Man kan på så sätt skapa illusionen av ett större badrum.

Innan en badrumsrenovering påbörjas krävs en god och genomgående planering. Förutom val av färg är interiören en viktig del för att skapa en bra helhet. Nästa steg är självklart valet av kakel minst lika viktig, då den bör anpassas efter badrummets storlek och form. Tillsammans med interiören och ljussättningen skapas den ultimata önskvärda designen.

Badrummet för romantikern...

Här är badkaret placerat framför ett stort fönster. Det här är badrummet är för dig som vill ligga i badet och njuta av utsikten...

Designa med träinredning

Här är träet framhävande i inredningen, vilket kan variera i olika färger. Från den klassiska bruna färgen till den trendiga i orange ton.

Trendig inredning i glas

Det här badrummet domineras av en stor duschkabin. På ena sidan är det inrett med handfat och badrumsmöbler, medan toalettstolen är placerad på andra sidan. De avgränsas med en dusch i glas design. En modern design som tilltalar många.

Glamouröst och pampigt

Badrummets design domineras av en genomgående dyrbar design med inslag av lyx. Exlusivt val av inredning präglar detta badrum.

Enkelt och funtionellt

Den här typen av badrum har en enkel och funktionell inredning. Här är val av både kakel och inredning i samma stilTillbaka

Recensioner och kommentarer

Gör en kommentar

Logga in på vårt nyhetsbrev. Lär dig först om nya ämnen

Registrera