Välkommen till vår hemsida
Tjänster Tillvägagångsätt Bildgalleri Kontakta oss

Duschdörrar och duschväggar

Det finns ett stort utbud av duschväggar, duschdörrar och duschkabiner på marknaden idag. En bra och praktisk lösning då till exempel mer än en person kan använda badrummet samtidigt

Dess glas finns i både klarglas men också i tonat mörkare, samt frostat. Vill användaren ha mer avskildhet kanske valet faller på de icke genomskinliga varianterna av glas.

De är relativt enkla att montera och kommer i olika delar vid leverans.

En duschvägg är en väldig praktisk lösning som är vanlig i våra hem. Den kan användas istället för duschkabin eller placeras ovanför ett badkar. Den går lätt att rengöra och är ett bra skydd mot stänk som uppkommer vid dusch eller bad.

Duschdörrar är den mest populära och finns i flera varianter, med eller utan ram. Dörrarna finns i flera modeller i form av skjutdörr eller vanlig dörr. De fästes vanligtvis i vägg och tak och har både funktionalitet och snygg design.
Många designers eftersträvar just att få alla våra behov tillfredsställda, både när det gäller form och funktionalitet.

Vissa föredrar duschkabinen då den ofta är ett bra alternativ om plats eller behov av badkar inte finns. De finns i olika modeller och storlekar för att tillfredsställa olika kunders önskemål.

Välj det alternativ som passar dig bäst!Tillbaka

Recensioner och kommentarer

Gör en kommentar

Logga in på vårt nyhetsbrev. Lär dig först om nya ämnen

Registrera